Rólunk

Az önkéntes karbonpiaci regisztrátorok olyan szervezetek vagy platformok, amelyek lehetővé teszik vállalatok vagy egyének számára, hogy önkéntesen csökkentsék vagy kompenzálják a saját szén-dioxid kibocsátásukat. Ezek a regisztrátorok általában közvetítőként működnek a kibocsátók és a karbonkrediteket kínáló projektek között.

Rólunk - OurOffset

Néhány információ a témával kapcsolatban:

Karbonkreditek: Az önkéntes karbonpiaci regisztrátorok lehetővé teszik a vállalatok vagy magánszemélyek számára, hogy vásároljanak karbonkrediteket olyan projektektől, amelyek csökkentik vagy kompenzálják a szén-dioxid kibocsátást. Ezek a projektek például erdőtelepítést, megújuló energiatermelést vagy más fenntartható tevékenységeket foglalnak magukban.

Mérés és értékelés: Az önkéntes regisztrátorok általában lehetőséget kínálnak a kibocsátás mérésére és értékelésére is. Segítenek a vállalatoknak vagy egyéneknek meghatározni, hogy mennyi szén-dioxidot bocsátanak ki a tevékenységeik során, és hogy milyen intézkedéseket lehet tenni a kibocsátás csökkentése vagy kompenzálása érdekében.

Piaci összekapcsolás: Az önkéntes karbonpiaci regisztrátorok olyan piacokat teremtenek, ahol a kibocsátók és a kibocsátás csökkentését vagy kompenzációját végző projektek közötti tranzakciók megtörténhetnek. Ez segít a fenntartható projektjeink támogatásában és a környezetbarát kezdeményezések előmozdításában.

Szabályozás és tanúsítványok: Néhány önkéntes regisztrátor által kibocsátott tanúsítványok is hozzáférhetők, amelyek igazolják a kibocsátás csökkentését vagy kompenzálását.